Els
Els

Els is een empatische coach die mensen vanuit een duidelijke analyse kan begeleiden in een diepgaand persoonlijk leerproces. Een doorzetter die kan confronteren vanuit vertrouwen en mensen verder brengt dan zij zelf ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Zij zet mensen aan tot denken vanuit een geheel ander perspectief, leert anderen leren, waardoor er duurzaam en werkelijk resultaat wordt geboekt.

Els is zowel technisch, bedrijfseconomisch als psychologisch geschoold. Ze belichaamt hiermee de combinatie tussen de harde en de zachte kant, waardoor zij uitstekend in staat is om persoonlijke groei in de breedste zin des woords, te begeleiden. Zij heeft uitgebreide internationale leidinggevende ervaring in de B2B-voedingsmiddelenindustrie opgedaan, gevolgd door 13 jaar ervaring als zelfstandig coach en begeleider van menig (top)manager uit het bedrijfsleven.
Els wordt gekenmerkt door haar krachtige analytisch vermogen, haar vermogen om snel een veilige vertrouwensband te creëren welke een voorwaarde vormt voor een open en intens begeleidingtraject. Haar grote diversiteit aan ervaring maakt haar een uitdagende gesprekspartner en een fijne persoonlijkheid.