Eric Kraan

Eric Kraan
Eric Kraan

Na een succesvolle carrière van 20 jaar op verschillende management- en adviesposities is Eric een nieuwe uitdaging aangegaan als zelfstandig ondernemer, interim manager, management adviseur en bestuurder.

Eric is een ervaren bestuurder, algemeen directeur en hands-on manager. Hij heeft 14 jaar gewerkt bij Pon Holdings in de Power & Equipment, Automotive Import en Retaildivisies. Pon Holdings is een familieonderneming met een omzet van € 6 miljard en internationale actief in handel, productie en service. Pon vertegenwoordigt Caterpillar en Volkswagen als belangrijkste OEMs. Voor zijn overstap naar Pon, was Eric 6 jaar werkzaam als manager en senior consultant bij Accenture.

Eric heeft aan de basis gestaan en leiding gegeven aan een groot aantal omvangrijke programma’s en projecten. Ambitieuze en gedurfde projecten waarvoor persoonlijke moed en een vastberadenheid vereist waren voor het realiseren van de doelen. Hij communiceert helder, bouwt sterke teams en weet mensen te enthousiasmeren en te mobiliseren. Eric werkt op basis van vertrouwen en stimuleert open dialoog en team diversiteit. Eric is opgeleid aan de Technische Universiteit Delft.