Eric

Eric
Eric

Eric is registeraccountant en heeft voorts de basisopleiding voor organisatieadviseurs bij SIOO gevolgd.

Hij heeft een zeer ondernemende instelling. Heel goed in staat om altijd het grotere plaatje te zien, gebruikt hij hierbij competenties en ervaring opgedaan in een grote beursgenoteerde onderneming en in een gerenommeerd familiebedrijf. Zijn competenties en ervaring liggen vooral in de vakgebieden van algemeen management, financieel management, business development en acquisities, project & risk management, innovaties en change management.

Zijn 30 jaar ervaring deed hij op binnen één van de grootste wereldwijde technische maritieme dienstverleners, een wereldwijde toeleverancier aan de vrachtwagen industrie en een big-4 accountantskantoor. Hij beheerst specifiek het managen van strategische ontwikkelingsprocessen, complexe acquisities, business-georiënteerd financial management, business planning & control cycli, corporate governance en interne controle en internationale (wereldwijde) activiteiten

Zijn successen en resultaten zijn gebaseerd op uitstekende vaardigheden om mensen te motiveren en “empoweren”. Hij is een inspirerende leider met een ondersteunende en hands on management stijl. Hij motiveert teams en individuen om hun doelstellingen te halen en te overtreffen en om zich voortdurend weer verder te ontwikkelen.