Hans

Hans
Hans de groot

Hans is een zeer ervaren Change-manager met een sterke achtergrond in ICT en technische dienstverlening. Typisch voor Hans is de combinatie van denken en doen. Hij is sterk in het analyseren van complexe situaties maar dan wel met een doel; een pragmatische aanpak en concreet resultaat.
Na een mooie carrière als Manager en Algemeen Directeur bij verschillende ondernemingen werkt Hans inmiddels 5 jaar als Adviseur en Interim-manager.
Hans is zeer ervaren met vraagstukken rond strategievorming en implementatie. Hij is daarbij gespecialiseerd in de aansluiting van organisaties op de markt. Hans heeft de afgelopen jaren al verschillende toonaangevende bedrijven geholpen met het aanscherpen én realiseren van hun commerciële strategie. Hij ondersteunt daarbij het management met planvorming, hij helpt Sales- en Accountmanagers met concrete markt- en accountplannen en hij coacht Salesteams in de praktijk.
Hans heeft vliegtuigbouwkunde gestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie. Gedurende zijn loopbaan heeft hij nog verschillende opleidingen gevolgd waaronder een Management-programma op Nyenrode Business University en het Advanced Strategic Management-programma bij IMD Business School in Lausanne.