Harry

Harry
Harry

Harry is een gepassioneerd mens en resultaatgedreven HRM-professional. Creatief en in staat om breed gedragen innovatieve en pragmatische HRM-oplossingen te bedenken voor complexe (organisatie)vraagstukken. Hij heeft goed oog voor het primaire proces en ervaring met het neerzetten van beleid wat bijdraagt aan de realisatie van strategische doelen.

Oprecht geïnteresseerd in mensen en gedreven om bij te dragen aan een omgeving waarbij medewerkers worden gestimuleerd het beste uit zichzelf en anderen te halen. In staat om verbinding te maken, op alle niveaus.

Harry heeft zowel een technische als HRM-opleidingsachtergrond en ruime kennis en ervaring opgedaan in diverse (internationale) HRM-managementrollen binnen verschillende bedrijven en branches.

Door zijn brede kennis en ervaring is Harry in staat om opdrachtgevers te ontzorgen in alle facetten van het HRM-vakgebied. Hierbij valt te denken aan: HRM-visie, strategie en beleid, reorganisaties en medezeggenschap, professionaliseren en herstructureren van HRM-afdelingen, cultuur en leiderschap, talent-, performance- en kennismanagement, strategische personeelsplanning, arbeidsvoorwaarden en beloning, coaching en teambuilding.