Luciano

Luciano
Luciano D’Agnolo Vallan

Luciano D’Agnolo Vallan is enthousiast, verbindend, communicatief en betrokken. Als zelfstandig ondernemer inspireert en helpt hij teams en bedrijven met het voorbereiden van de interne organisatie op de verwachte groei. Je kunt Luciano wakker bellen voor het integraal inrichten van strategisch HRM en het vergroten van de impact van HRM op de bedrijfsperformance.

Luciano heeft ruim twintig jaar kennis en werkervaring opgedaan bij diverse organisaties in de grafimedia, farmacie, automotive, elektro- & installatietechniek en transport & logistiek.

Naast diverse HR-posities is Luciano werkzaam geweest binnen (after)sales, lijnmanagement, learning & development, project- & programmamanagement en business consultancy.

Hij komt goed tot zijn recht in de volgende rollen: adviseur, sparringpartner, procesbegeleider, verandermanager, project- & programmamanager en trainer. Hij is gespecialiseerd in HR-strategie, strategische personeelsplanning, organisatie blauwdruk, organisatieverandering, on-boarding, kernwaarden & cultuur, performance & talent management, duurzame inzetbaarheid, HR-scorecard en learning & development.

Luciano kijkt over de grenzen van zijn eigen vakgebied en benadert HRM bedrijfskundig. Daarbij neemt hij klant, dynamiek en organisatieambities altijd als vertrekpunt. Luciano ontwikkelt beleid dat bijdraagt aan de realisatie van uw strategische doelen. Hij wint snel vertrouwen en vertaalt complexe organisatievraagstukken naar pragmatische HR-oplossingen die echt waarde toevoegen. Zijn aanpak is creatief, positief kritisch, doelgericht, inhoudelijk en resultaatgericht.