Rowin

Rowin
Rowin

Rowin is een gedreven interimmanager en consultant die het best tot zijn recht komt tijdens verandertrajecten binnen technische organisaties. Door LEAN-technieken mensgericht te benaderen en toe te passen leidt of begeleidt hij verandervraagstukken efficiënt en effectief. Zijn aanpak is hierbij pragmatisch, nuchter en uiteraard met oog voor resultaat.

Bij zijn aanpak houdt hij rekening met het menselijke kapitaal. Dit stelt hem in staat de afstand tussen mensen en tussen afdelingen te verkleinen om tot een optimale samenwerking te komen. Hij zorgt ervoor dat daarbij ook de juiste afwegingen worden gemaakt in relatie tot de politieke, financiële en bedrijfstechnische doelstellingen van de opdrachtgever.

Qua opleiding heeft Rowin een unieke achtergrond: technisch-bedrijfskundig en veranderkundig. Hij heeft uitgebreide managementervaring in de energie- en installatiesector waarvan acht jaar als zelfstandig ondernemer.

Door de genoemde competenties, achtergrond en ervaring is Rowin inzetbaar als interimmanager of consultant voor trajecten op het gebied van verbeteren van operational excellence, assetmanagement (alignement), verbeteren van cultuur- en groepsattitude en algemene veranderprocessen.