Onze ervaring

Ondernemende Denkers. Hands-On Uitvoerders.

Hands

Wij beschikken over een schat aan ervaring

U doet zaken in een steeds veranderende omgeving. Het is een hele uitdaging om uw bedrijf voortdurend aan te passen aan nieuwe omstandigheden en ook nog succesvol te innoveren om het in de toekomst gezond te houden. Dan is het waardevol om terug te kunnen vallen op iemand, die het zelf meermaals heeft meegemaakt en zijn ervaring heeft opgebouwd bij verschillende toonaangevende bedrijven, merken en markten.

Miljard euro project omzet

Miljard euro service omzet

Gemiddelde aantal jaren ervaring

Aantal medewerkers

Bij toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren

Altijd gericht op het ontwikkelen van loyale en tevreden klanten

klantencyclus

De tevredenheid en loyaliteit van uw klanten staat voorop. In toenemende mate vragen klanten naar complete oplossingen met inbegrip van de gebruiksfase/exploitatie. Van steeds hogere waarde zijn voor de klanten is één van de sleutels voor de continuïteit van uw onderneming. Hierdoor ontstaat in veel gevallen de noodzaak om een nieuw verdienmodel te ontwikkelen, om kerncompetenties toe te voegen en klanten anders te gaan benaderen.

Hoe kunnen we de prestatie van ons verkoop- en service-netwerk verbeteren? Hebben we de belangrijkste marktsegmenten in kaart? Weten we waar onze klanten echt behoefte aan hebben? Hebben we de juiste proposities en excelleren we in de uitvoering? Doen we het zelf of werken we met franchise ondernemers? Werken we met dealers of is directe verkoop voor bepaalde marktsegmenten de betere optie en hoe houden we grip?

Wij hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van sales en after sales, zowel seriematig als projectmatig en in zowel B2B als B2C. Onze ervaring omvat het hele spectrum van activiteiten: van commerciële strategie, propositie-ontwikkeling en verdienmodellen tot pricing, loyaliteitsprogramma’s en serviceconcepten. Wij hebben hands-on ervaring in het aansturen, verbeteren, innoveren en herstructureren van eigen- en franchisenetwerken.

Hands On Consulting