Onze expertise

Onze expertise

Interim professionals in de techniek

Uw mensen hebben vaak de tijd en aandacht niet om nieuwe kansen te benutten of verbeteringen te realiseren. Het werk vraagt alle aandacht, waarbij het niet meevalt om ervan los te komen. Uit eigen ervaring weten we dat echte hands-on ondersteuning en pragmatische uitvoering vaak ontbreekt… en dat is nu precies de expertise die wij  leveren! Onze opdrachtgevers hebben toegang tot een netwerk met hoogwaardige expertise en heel veel ervaring in verschillende markten.

Praktisch. Doelgericht. Inhoudelijk. Geen dikke rapporten en geen overhead. Wij beschikken over jarenlange hands-on ervaring in technische- en handelsondernemingen, in Nederland en daarbuiten. Dankzij die ervaring voelen wij ons net zo thuis in de directiekamer als op de werkvloer.

Met onze expertise uw strategie uitwerken

Wij ondersteunen ondernemingen bij het realiseren van hun strategie. Als de strategie nog onvoldoende concreet is, starten wij met het verder structuren en vervolgens met het onderbouwen, concretiseren en communiceerbaar maken. Wij hebben het zelf meermaals gedaan en vanuit verschillende rollen onze expertise opgebouwd. Daarbij houden wij het wel praktisch, doelgericht en inhoudelijk. Het worden geen dikke rapporten. Wij houden het kort, toegankelijk en visueel.

Praktische oplossingen realiseren

Mensen zijn de sleutel tot succes. Wij realiseren met uw mensen praktische oplossingen, door mee te denken en mee te werken. Onze expertise komt daarbij uitstekend van pas. Koers zetten, stapsgewijs veranderen, borgen en koers houden. Wij houden voor u de hoofdlijn vast en staan, met uw mensen, met de benen in de klei. Daarbij werken we inhoudelijk mee en kijken naar het gedrag binnen uw organisatie. Dit kan een strategie maken of breken. Samen resultaat bereiken, dat geeft een  geweldige energie!

Sparring partner voor management

U staat er vaak alleen voor als directeur en/of eigenaar, waarbij u zaken doet in een steeds veranderende omgeving. Het is een hele uitdaging om het bedrijf voortdurend aan te passen aan nieuwe omstandigheden en ook nog te innoveren om het in de toekomst gezond te houden. Dan is het waardevol om terug te kunnen vallen op iemand, die het zelf meermaals heeft meegemaakt. Even sparren met iemand die meedenkt: scherp blijven door ideeën te toetsen en deze vervolgens verder te ontwikkelen. Het kan informeel als persoonlijk adviseur of formeel in een raad van advies, raad van toezicht of raad van commissarissen.