H-ONES Rabo Starter van het Kwartaal

H-ONES Rabo Starter van het Kwartaal

H-Ones Starter van het Kwartaal

Elk kwartaal roept de Rabobank een startende ondernemer uit tot ‘Starter van het kwartaal’. De titel is in het leven geroepen voor startende ondernemers die zich op een bijzonder manier onderscheiden in de markt of de maatschappij. Dit kwartaal zijn Eric van den Adel en Bart Bouwmeester van H-ONES uitgeroepen tot Starter van het kwartaal.

Samen startten zij H-ONES: hands on executive solutions, gespecialiseerd in het bijstaan van ondernemers in hun uitdagingen. Een menselijke, kordate aanpak on site die resulteert in realistische, haalbare en vooral blijvende oplossingen voor projecten en services en die de ondernemer echt helpen om zijn of haar onderneming in de juiste richting en snelheid te laten ontwikkelen. Eric en Bart doen dit meestal in parttime projecten om hoge kwaliteit tegen acceptabele kosten beschikbaar te maken.

H-ONES helpt ondernemers en ondernemingen in de technische branche hun activiteiten uit te breiden en anders in te richten, maar ook bestaande business te optimaliseren. Centraal tijdens de werkzaamheden staan hun persoonlijke aanwezigheid en hands on mentaliteit.

Mensen-Mensen

Laagdrempelig, is een woord dat bijzonder goed bij ze past. Eric en Bart zijn mensen-mensen, die openstaan voor wat er binnen een bedrijf leeft, feilloos aanvoelen waar ‘m de kneep zit, de taal van de ondernemer spreken, zaken intuïtief oppakken en vervolgens met kennis, ervaring en gevoel tot een succesvol einde brengen. Of het nu gaat om hulp bij de ontwikkeling van een groeistrategie (inclusief internationalisatie), het portfolio, het verbeteren van de financiële stabiliteit of het human capital van een onderneming. Voor Rabobank West Betuwe voldoende redenen om hen te benoemen tot Starter van het Kwartaal.