Over ons

Hands On Consulting

Professionals in de techniek

Praktisch. Doelgericht. Inhoudelijk. Geen dikke rapporten, geen overhead. Wij beschikken over jarenlange hands-on ervaring in technische- en handelsondernemingen, in Nederland en daarbuiten. Wij voelen ons net zo thuis in de directiekamer als op de werkvloer.

Onze opdrachtgevers ervaren ons als denkende doeners. Wij leveren ervaren adviseurs en managers die passen bij wat u en uw bedrijf nodig hebben. Deze professionals hebben allemaal zelf de hands-on ervaring opgedaan die nodig is om de gewenste verandering te realiseren. Dat maakt hen zo waardevol. Ze begrijpen wat u nodig heeft en spreken de taal van u en uw mensen. Mensen zijn de sleutel tot succes, daarom doen we het samen.

Samen vormen we een netwerk van professionals

Onze partners zijn allemaal zeer ervaren en succesvolle leiders, managers en specialisten. Onze ervaring als managers en specialisten is complementair. Bij de keuze van onze partners staat kwaliteit voorop (maar het moeten natuurlijk wel leuke mensen zijn). We hebben elkaar zelf in de praktijk ervaren en raakten enthousiast.

Een netwerk-bedrijf

Wij zijn partners in Hands On, maar werken onafhankelijk van elkaar. Het moderne werken waarin we zelfstandig opdrachten uitvoeren en samenwerken waar het waarde toevoegt. We ontmoeten elkaar regelmatig, maar delen geen vast kantoor. We hebben elkaars professionele opinie steeds binnen handbereik en kunnen terugvallen op ons uitgebreide netwerk.

Wie zijn we

Samen sterker

Ingrijpende veranderingen en strategische vraagstukken vragen om de inzet van meerdere disciplines. Door onze ervaring en specialismen te bundelen, beschikken we over de relevante ervaring. Er is altijd wel een tweede opinie binnen handbereik. Alle partners van Hands On zijn eigenaar en werken op basis van gelijkwaardigheid.

Samen leuker

We ontmoeten elkaar regelmatig. We wisselen ervaringen uit, leren van elkaar blijven zo up-to-date.

Samen makkelijker

We bundelen onze krachten bij het inkopen van essentiële diensten voor ondernemers. Diensten die we zelf willen gebruiken en die we zelf als geen ander kunnen specificeren en inkopen. Voor ondernemers door ondernemers, voor onszelf en voor heel veel andere zelfstandigen.

Ontmoet ons team

Hands On Consulting

Netwerk van Professionals